DESPRE NOI

Proiectul dumneavoastra este afacerea noastra

Executam lucrari in toata tara

Telefon: 0768 577 325

Serviciile noastre


Dispunem de competenta si echipamente pentru toate tipurile de constructii, indiferent de dimensiune si complexitate, facand ca proiectul si visele dvs sa devina realitate.


Consultanta
Executie
Amenajari interioare

Afla mai multe

MANU Concept Construct

Testimoniale clienti

 • In 2010 imreuna cu sotul meu ne-am hoatrat sa ne construim o casa, dupa indelungi cautari am luat legatura cu dl Manu Constantin, care ne-a indrumat sa vizitam santierul, ceea ce am si facut. Am fost placut impresionati si ne-am hotarat ca trebuie sa apelam si noi la aceasta firma.
  Ioana
 • Echipele, incepand de la cele de zidarie, finisaje interioare, instalatii sanitare, termice si electrice, sunt echipe cu mult profesionalism, care stiu sa respecte si sa faca ceea ce au de facut , cu mare grija, respectand cerintele si standardele cerute, iar la finalizare: te lasa fara grai.
  Dumitru Ioan
 • Am fost foarte multumiti de executia constructiei. S-a acceptat atat proiectul nostru cat si alte modificari. Recomand cu toata increderea sa alegeti aceasta firma pentru a realiza casa pe care o visati
  Daniel Cojocaru
 • Colaborarea cu MANU Concept Construct a fost una lina si normala : bazata pe incredere din partea ambelor parti, seriozitate si profesionalism din partea constructorului.
  Ramona Dinu

Executam lucrari in toata tara


0768 577 325